De deelnemers aan de clinic kwamen verkleed de baan op. Foto: PR
De deelnemers aan de clinic kwamen verkleed de baan op. Foto: PR Foto:

Tennisclinic Sociï in kerstsfeer

WICHMOND - Op woensdag 21 december heeft tennisvereniging Sociï het tennisseizoen afgesloten met een tennisclinic en een stamppotbuffet. In de middag was het de beurt aan een groot aantal junioren die voor de gelegenheid verkleed op de baan kwamen. Zo was de een verkleed als Kerstman, de ander had een kerstmuts op en weer anderen hadden kerstverlichting in hun haren.

De kinderen werkten een parcours af waarbij ze diverse tennisoefeningen deden. Daarna werd er door de kinderen en ouders onder het genot van een goed verzorgd stamppotbuffet nog wat gegeten en nagetafeld.

In de avond was het de beurt aan de senioren. Ook die waren in groten getale aanwezig en ook zij waren gekleed in kerstkleding. In het licht van sfeervolle kerstverlichting en onder de rook van de vuurkorven werd er een clinic afgewerkt op de kunstgrasbanen.

Na de geslaagde clinic werd in de kantine nog gezellig na geborreld. Al met al was het een mooie afsluiting van een geslaagd 2016. Op naar 2017 met wederom leuke activiteiten.