Vijftien teams van jeugdafdeling v.v. Vorden op pad tijdens flessenactie

VORDEN - Afgelopen zaterdag 7 januari heeft v.v. Vorden wederom de flessenactie georganiseerd. Vanuit de jeugdafdeling van de plaatselijke voetbalclub zijn maar liefst vijftien teams op zaterdagmorgen 7 januari op pad geweest en hebben in alle wijken van Vorden en Wichmond statiegeldflessen en overig glaswerk opgehaald.

De gehele week voor de flessenactie tot en met woensdag 11 januari is er tevens in het kader van deze actie van v.v. Vorden, de mogelijkheid om bij AH Grotenhuys bij het inleveren van de statiegeldflessen op de gele button te drukken. Zodoende komt het statiegeld volledig ten goede aan de club! Samen met het ophalen van tweehonderd bierkratten, tweeduizend statiegeldflessen en ongeveer vierhonderd euro aan contant geld is de actie nu al geslaagd.

Totale opbrengst actie wordt binnenkort bekendgemaakt

Als woensdag bekend wordt gemaakt welk bedrag door de Vordense bevolking via de gele button aan v.v. Vorden is geschonken, zal de vereniging het totale bedrag definitief weten en kan ook in 2017 de Flessenactie als zeer geslaagd in de boeken.

Nieuwjaarsreceptie
Zondag 15 januari om 14.00 uur wordt in de kantine van de v.v. Vorden de nieuwjaarsreceptie gehouden. Alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren zijn hiervoor uitgenodigd.

Naast de openingstoespraak, de jubilarissen en twee bijzondere momenten binnen de club, zal het voor iedereen vooral een gezellig samenzijn worden en een weerzien op de vereniging na de drie feest- en vrije weken.