Afbeelding
Foto:

Werkgroep hoopt op hoge response

Vervolg van voorpagina

WICHMOND/VIERAKKER - Dijkstra spreekt de vurige hoop uit dat de response hoog zal zijn en dat zowel jong en oud meewerkt, zodat de werkgroep een representatieve weergave krijgt van de wensen.

"Want dan pas kunnen we echt het dorp bedienen en het leefbaar houden! Want we willen geen slaapdorp worden", zegt Dijkstra stellig.

"Dat zijn we overigens nu niet hoor! Er is heel veel te doen, maar dat willen we in de toekomst ook zo houden en daar moeten we nu aan werken", zegt hij bevlogen.

Anoniem
Per adres is er één enquête bezorgd die door degene die ouder is dan 18 jaar en het eerste jarig is moet worden ingevuld vóór 5 februari aanstaande. De voorkeur is dat de vragenlijst online wordt ingevuld. De gegevens worden door de studenten van de Hogeschool verwerkt. "Ik benadruk dat we als werkgroep geen inzage hebben in de ingevulde lijsten. Ze zijn voor ons compleet anoniem."

De resultaten van de enquête, de interviews en de fotoworkshop worden besproken op de algemene ledenvergadering op 30 maart aanstaande.