Bijzonder akoestisch duo te gast bij Live@Ideaal. Foto: PR
Bijzonder akoestisch duo te gast bij Live@Ideaal. Foto: PR

Achterhoeks duo bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 25 januari staat het duo TweeFM centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. Het duo speelt live en wordt geïnterviewd door de presentator van het programma.

TweeFM is een authentiek Achterhoeks duo bestaande uit twee mannen en de 'F' staat daarbij voor alles wat met een F begint, aldus de mannen.

Het duo begeleidt zichzelf op gitaar, een paar sambaballen en een handjevol mondharmonica's en laat zich graag in een feestelijk hoekje drukken hoewel ze, als losgeslagen duo, ook erg Ferrassend kunnen zijn. TweeFM serveert TweeFM-tijd met liedjes, praatjes, serieus, grappig, country, ballade, blues op akoestisch gitaar en mondharmonica in het dialect, Nederlands, Engels. Gezelligheid voorzien van hoed en pet.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org


Publieksavonden Achterhoeks Planetarium

TOLDIJK - Vrijdag 3 februari is een publieksavond bij het Achterhoeks Planetarium, aan de Hoogstraat 29 in Toldijk. Open van 20.00 tot circa 21.30 uur. Henk Olthof bouwde op zeer ingenieuze wijze meerdere planetaria. Heel bijzonder is de ruimtereis die men kan maken in Ruimteschip Aarde. Een ingenieuze aardbol die draaiend de aarde en de sterrenhemel laat zien. Vanwege de beperkte ruimte dient men zich wel aan te melden. Dat kan via de website. Belangstellenden krijgen een rondleiding van ongeveer anderhalf uur door de wereld van sterren en planeten.


achterhoeksplanetarium.nl