Spannende finale van het Stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok
Spannende finale van het Stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok

Vordenseweg mag zich kampioen
noemen van de Topklasse

HENGELO - Afgelopen weekend vonden, na 2,5 maand volleybal, de finalewedstrijden plaats van het Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi. De finalisten werden aangemoedigd door een grote menigte op de tribune. Zowel de teams op het veld als het publiek leverden vandaag weer een topprestatie.

De zaterdag begon met de finalewedstrijden in de derde klasse, voor zowel de dames als de heren. Bij de heren nam Los Locos het op tegen Heren Dunsborg 1. Deze wedstrijd werd in drie sets gewonnen door Los Locos. De dames van Woman in blak wonnen in de derde klasse van Hengeloco. Ook zij speelden een spannende wedstrijd met drie sets voordat de winnaar bekend werd.

Bij de dames tweede klasse speelden Bennies en Co en Hoge Es om te bepalen wie zich winnaar mocht noemen in deze klasse. Hoge Es was te sterk voor Bennies en Co en zij wonnen deze wedstrijd. De finale van de heren tweede klasse werd gespeeld door Middenweg 1 en H.I.K.. H.I.K. won de wedstrijd en ging er vandoor met de eer. Vervolgens werden de finalewedstrijden in de eerste klasse gespeeld. Bij de heren speelden De Heurne en de Hinderlaag. Einduitslag: een overwinning voor De Heurne die volgend jaar mee mag spelen in de heren Topklasse. De dames finale eerste klasse werd gespeeld door Recreanten Keijenborg die het opnam tegen Sarink Dolls. De dames van de Sarink Dolls gingen er met de overwinning vandoor. De laatste wedstrijd werd gespeeld door de heren in de Topklasse waarbij de Vordenseweg het opnam tegen The Underdog. De Vordenseweg mag zich kampioen noemen van de Topklasse.

Dankzij Feest DJ Martin (Madrap Entertainment) was er een erg leuke sfeer in de zaal tijdens de time-outs en tussen de wedstrijden door. Ook zorgde hij voor de muzikale ondersteuning van de afsluitende feestavond in Sportkantine De Kamp.

Beelden van de sportieve prestaties van deze topteams zijn gemaakt door Wesley Kok Fotografie en terug te vinden op zijn Facebookpagina. Alle uitslagen van de ruim 350 wedstrijden van het Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi zijn terug te vinden via de website.


www.toernooi.nl