Botenhuizen na regen van schilder Ben Rikken. Foto: PR
Botenhuizen na regen van schilder Ben Rikken. Foto: PR Foto:

Fascinatie voor licht en kleur bij Galerie A quadraat

Expositie van schilder Ben Rikken en beeldhouwer Jos Kuppens

VORDEN - Zondag 5 maart om 15.00 uur opent A quadraat de galerie voor de solo-expositie van schilder Ben Rikken en beeldhouwer Jos Kuppens. Beiden zeer ervaren kunstenaars die hun sporen in de beeldende kunst hebben verdiend door keihard te werken. Ook voor deze expositie hebben zij nieuw werk gemaakt en willen dat van 5 maart tot en met 23 april graag aan kunstliefhebbers laten zien. Docent en beeldhouwer Lammert Joustra opent de expositie bij A quadraat, Mosselseweg 12 in Vorden.

Schilder Ben Rikken
Schilder Ben Rikken maakt kleur en licht in verf. Als de Franse impressionisten legt hij vast wat de zon met het water doet, of de schaduw bij een aanlegplaats voor bootjes. Rikken schildert heldere lentedagen, de warmte van de nazomer, wind op de Lochemse berg en de serene rust van twee vissers aan de waterkant in Zoutkamp. Mensen zijn mooi en soms terloops als stippen op de wal gezet.

Beeldhouwer Jos Kuppens
Jos Kuppens is geen onbekende voor A quadraat. Twee zomers al liet Jos zijn energieke vrouwentorsen en zijn beelden als de verteller en luisteraar zien. Dit keer komen zijn meer abstracte kleine vrouwentorso's in Belgisch zwart marmer in de galerie te staan. FrĂȘle lijven in zwart en blauw gesteente die door de glans lijken mee te bewegen in het licht. Het fraaie resultaat wordt verkregen door hakken, schuren en polijsten. Tijdens de opening zal hij u graag meer vertellen over zijn beelden.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen of de website raadplegen.


0575 556456 / 06 5439 7579

info@galerie-a-quadraat.nl

www.galerie-a-quadraat.nl