Regiomanager Paul Kamers van Luxaflex Nederland overhandigt Marco Helmink de prijs en bloemen. Foto: PR
Regiomanager Paul Kamers van Luxaflex Nederland overhandigt Marco Helmink de prijs en bloemen. Foto: PR Foto:

Helmink Wonen & Keukens Luxaflex® Select dealer van het jaar

VORDEN - Traditiegetrouw kiest Luxaflex® in februari de 'Dealers van het Jaar'. Luxaflex® gelooft sterk in 'local heroes', ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak. De titel Select dealer van het jaar wordt daarom dit maal regionaal verleend. Vorige week dinsdag 6 maart werd Helmink Wonen & Keukens benoemd tot Select dealer van het jaar en nam Marco Helmink namens het bedrijf de dinercheque ter waarde van 250 euro in ontvangst.

De titel Select dealer van het jaar wordt verleend aan Luxaflex® Select dealers die opvallen door de manier waarop zij het merk Luxaflex® onder de aandacht brengen bij hun klanten, in woord en daad.

Een onderscheidende winkelpresentatie, kennis en vakmanschap en vooral ook de klantgerichte persoonlijke benadering van Helmink Wonen & Keukens hebben geleid tot deze titel.

Luxaflex® Select dealers richten zich primair op de toppers uit het Luxaflex® assortiment, maar kunnen hun klanten ook van dienst zijn met informatie over het complete productgamma, meten en montage.