Wanneer klanten niet naar kantoor kunnen komen, dan komen de medewerkers naar de klant toe. Foto: PR
Wanneer klanten niet naar kantoor kunnen komen, dan komen de medewerkers naar de klant toe. Foto: PR Foto:

Mobiele Adviseur van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek komt bij u thuis

REGIO - Klanten komen steeds minder vaak naar traditionele bankkantoren, omdat zij hun bankzaken grotendeels zelf regelen, wanneer het hun uitkomt. In reactie daarop komen Rabobank-medewerkers waar nodig bij klanten thuis voor persoonlijk advies. De oude 'vaste' plekken maken plaats voor een flexibel netwerk, afgestemd op de klantwensen van vandaag.

Voor de meeste mensen is het regelen van bankzaken de normaalste zaak van de wereld. Toch geldt dat niet voor iedereen. Wanneer klanten (tijdelijk) niet naar kantoor kunnen komen en hun bankzaken niet online of telefonisch kunnen regelen, dan komen de medewerkers naar de klant toe. Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek helpt klanten graag verder met duidelijke informatie, helder advies en handige hulpmiddelen. De redenen waarom mensen niet meer zelf naar de bank kunnen komen, zijn heel divers. Manon Schoppers is één van de dertien Mobiele Adviseurs bij Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. Zij gaat bij mensen thuis langs als het nodig is. 'Mensen die slecht ter been zijn of in het ziekenhuis verblijven, kunnen zelf niet meer naar de bank komen. Samen met de klant bekijk ikhoe ik kan helpen om de bankzaken goed te regelen. En op het moment dat de klant dit niet meer zelf kan of wil regel ik een volmacht'.

Workshop internetbankieren
Om klanten op weg te helpen worden op kantoor, of desgewenst thuis, workshops internetbankieren georganiseerd. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe klanten zelf hun bankzaken via de computer of mobiele telefoon kunnen regelen. Hierbij staat persoonlijke begeleiding centraal.

Meer informatie via www.rabobank/noa of (0544) 47 47 47.