Op naar de vestiging op ‘t Medler in Vorden.Foto: PR.
Op naar de vestiging op ‘t Medler in Vorden.Foto: PR.

Jan Regelink veertig jaar in dienst bij Elweco-Medo

BARCHEM – Jan Regelink uit Barchem is veertig jaar in dienst bij de Coöperatieve Werktuigenvereniging Elweco-Medo uit Lochem-Vorden.

Onlangs werd Jan samen met zijn vrouw Joke voor dit jubileum thuis opgehaald door medewerkers en bestuur van Elweco-Medo en familieleden. Voorop in een lange stoet van machines werd koers gezet richting de vestiging op 't Medler in Vorden.
Door middel van een heuse filmquiz werd het veertigjarige dienstverband van Jan onder de loep genomen, van zijn eerste werkdag tot en met een taxirit in stormachtige weersomstandigheden. Bestuur en medewerkers van Elweco-Medo boden Jan als cadeau een oldtimer trekker aan. De trekker van het bouwjaar 1955 stond bij een klant. Jan Regelink had al vaker aangegeven ooit nog eens te hopen om eigenaar van deze trekker te worden. Dat Jan een goede naam heeft opgebouwd in al die jaren bleek uit grote opkomst van de belangstellenden tijdens een aangeboden receptie in de werkplaats van Elweco-Medo. Bij een veertig jarig dienstverband hoort een speld van de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra Cumela. Deze werd Jan door de voorzitter van Elweco-Medo aangeboden en op gespeld. "Een fantastische dag met alles er op en aan. Dank daarvoor", aldus Jan Regelink in zijn dankwoord.