Heren drie met sponsor Steve Gammage en zijn vrouw van Bronckhorster Bier. Foto: PR
Heren drie met sponsor Steve Gammage en zijn vrouw van Bronckhorster Bier. Foto: PR Foto:

Bronckhorster Brewing Company shirtsponsor Dash H3

VORDEN - Sinds augustus 2016 heeft volleybalvereniging Dash een derde herenteam. Ze komen uit in de derde klasse. Voor een aantal heren is het een eerste kennismaking met de sport. Weer anderen spelen het spelletje al jaren. Dit eerste seizoen werd ook direct gestart met de competitie. Ook al bungelen ze nog onderaan de ranglijst, er zijn al diverse punten gepakt. Aan een sponsor ontbrak het de heren nog. Maar met Bronckhorster Bier is een fantastische sponsor binnen gehaald. De heren drinken namelijk graag een biertje na de training en de wedstrijd. Op vrijdag 31 maart speelden de heren thuis in Vorden. Steve Gammage en zijn vrouw van Bronckhorster Bier bezochten de wedstrijd.


Excursie op de landgoederen 't Velde en De Voorst

WARNSVELD - Zondag 9 april om 14.00 uur houden IVN en Bomenstichting een excursie op de landgoederen 't Velde en De Voorst. De wandeling start aan de Rijksstraatweg, 50 meter voorbij de oprit naar landhuis 't Velde (vanaf Warnsveld gezien). Gidsen van de Bomenstichting en het IVN vertellen over bomen en andere waarnemingen. De excursie is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Begin april komen er al struiken in bloei, denk aan de Sleedoorn en verschillende Prunussen. De grote bomen beginnen ook al te kleuren, de katjes van Hazelaar en Els zijn al deels gevallen en ook de Iep laat zijn bloemen zien. Bovendien zzijn de vogels druk bezig zich te laten horen. Meer informatie via onderstaande gegevens.


ktengrotenhuis@kpnmail.nl

0575-471995

www.ivn.nl/afdeling/zutphen