P.R.A. teampresentatie met Jochem v.d. Hoek en Joey den Besten. Foto: Henk Teerink
P.R.A. teampresentatie met Jochem v.d. Hoek en Joey den Besten. Foto: Henk Teerink

Performance Racing Achterhoek teampresentatie 2017

HENGELO - Op zaterdag 8 april organiseert het Performance Racing team haar teampresentatie. Met de teampresentatie zal het team samen het startschot geven voor het aankomende motorsportseizoen. De presentatie zal worden gedaan door motorsport- verslaggever Marcel Beerten.

Teampresentatie
Tijdens de Performance Racing Achterhoek teampresentatie zal er, onder het genot van een hapje en een drankje, terug worden gekeken op het zeer succesvolle seizoen 2016. Daarna blikken ze vooruit op het seizoen 2017 waar weer een aantal mooie dingen op het programma staan.

Samen het startschot geven voor aankomend motorsport- seizoen

MX – Team
Marco Leerink zal na een knieblessure in 2016, dit jaar weer fit aan de start verschijnen in de NK MX2 Cup. Hij zal zijn doelstellingen bekend maken voor aankomend seizoen.

Two- Stroke
Ook zullen Hans Smees en Ernie Sala aanwezig zijn. Zij zullen wat vertellen over het avontuur dat ze dit jaar aangaan.

Onthulling
Tijdens deze teampresentatie zal ook de onthulling van de nieuwe Kawasaki ZX10-R plaatsvinden, waarmee Jochem Van Den Hoek de strijd aan zal gaan in het IRRC Superbike.

De teampresentatie zal dit jaar gehouden worden in de bedrijfshal van De Boeze BV, gelegen aan de Nijverheidsweg 3 in het Gelderse Hengelo. De hal zal open zijn vanaf 20.00 uur en de presentatie zal om 21.00 uur van start gaan.

Zij hopen iedereen te mogen begroeten op zaterdag 8 april, zodat zij samen het seizoen goed van start kunnen gaan. De entree is geheel gratis en iedere belangstellende is dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen.