Sparta dames 5. Foto: PR
Sparta dames 5. Foto: PR Foto:

Sparta dames 5 kampioen in vierde klasse

VORDEN - Met een 4-0 overwinning zijn de Sparta dames in Vorden kampioen geworden. Door deze overwinning waren ze onbereikbaar voor de concurrentie. Het dames 5 team werd ondersteund dit seizoen door Laurens Nieuwenhuis Natuursteen te Zelhem en Bull Special Products te Lichtenvoorde.


Nipte winsten tijdens Bronckhorst Badmintont Samen

REGIO - De badmintonverenigingen uit Hengelo, Steenderen, Vorden en Zelhem hebben in maart en april een onderling toernooi gespeeld. Het toernooi was bedoeld voor alle leden van de verenigingen. Er werd ook niet gespeeld met vaste koppels uit de competitie, maar de spelers en speelsters van de vier verenigingen werden door elkaar gehusseld. Er werd strijdlustig maar sportief gestreden en tijdens en na de wedstrijden was er een gezellige sfeer.

De halve finales en finales werden op 11 april in Sporthal De Kamp in Hengelo gespeeld. Er werden wedstrijden gespeeld in de recreantenmix (vijfde klasse competitie en recreanten), de competitiemix (eerste t/m vierde klasse competitie), het recreanten-damesdubbel, het recreanten-herendubbel en het competitie-herendubbel. Er werd voor ieder punt gevochten en de uitslagen bevestigen dat het er zeer spannend aan toe ging. Veel wedstrijden gingen over drie sets met uitslagen als 21-18 en 22-20 in de beslissende derde set.

Uitslag categorieën
Recreantenmix: Margit Holland/Lex van Ewijk, competitiemix: Bert Wechgelaar/Niels Lijftogt, recreanten-damesdubbel: Agnes Winkelman/Margit Holland, recreanten-herendubbel: Gerrit Hulstijn/Stefan te Riele, competitie-herendubbel: Gerrit Hiddink/Niels Lijftogt.

Het is de bedoeling het toernooi volgend jaar weer te spelen. Iedereen is van harte welkom eens bij een van de verenigingen te komen kijken/meedoen.