Vanaf 30 april kan iedereen weer genieten van het zwembad. Foto: Bernadet te Velthuis
Vanaf 30 april kan iedereen weer genieten van het zwembad. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

Feestelijke ingebruikname van de
gerenoveerde glijbaan

Zwembad In de Dennen klaar voor nieuwe seizoen

Vorden – Zwem- en recreatiebad In de Dennen opent op 30 april haar deuren. Dankzij de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers, trouwe vrienden en betrokken sponsors is het zwembad weer tip top klaar voor het nieuwe seizoen. Op zondag 30 april houdt het zwembad van 12.00 tot 17.00 uur open dag. Het zwembad is dan gratis geopend voor iedereen. Om 12.15 uur wordt de geheel gerenoveerde glijbaan op een ludieke wijze feestelijk in gebruik genomen.

Heb je nog geen zwembadabonnement dan biedt het zwembad je een laatste mogelijkheid aan om deze tegen voorverkoopprijs aan te schaffen. Van deze mogelijkheid kan alleen op 30 april a.s. gebruik worden gemaakt.

Vrijwilligers gezocht
Momenteel heeft het zwembad een leuke club vrijwilligers, maar extra handen blijven ook tijdens het seizoen welkom. Er is dan immers van alles te doen, variërend van toezicht houden, onderhoudsklusjes en horecaverkoop in het paviljoen. Er heerst op het zwembad een prettige en ongedwongen sfeer, wat het werken op het zwembad erg leuk en gezellig maakt. Wie interesse heeft, kan zich aanmelden via info@zwembad-indedennen.nl.

Activiteiten en zwemlessen
De hele zomer biedt In de Dennen voor jeugd en volwassenen allerlei zwemlessen en zwemactiviteiten aan zoals snorkelen, survival en persluchtduiken. Gedurende het hele seizoen worden er bovendien vele evenementen georganiseerd zoals buitenspeeldag, zwem4daagse, swim soccercamp, huttebouwdagen en honden zwemmen. En bij mooi weer natuurlijk moonlight swimming.

Op de website van het zwembad is meer info te vinden.


zwembad-indedennen.nl