Vorden JO11-3 kampioen. Foto: PR
Vorden JO11-3 kampioen. Foto: PR Foto:

Diverse teams kampioen

VORDEN - Afgelopen zaterdag zijn bij v.v. Vorden de JO17-2, JO11-3 en de JO9-1 kampioen geworden in hun klasse. Naast de JO19-2 en de JO13-3, die vorige week al het kampioenschap mochten vieren, kan aanstaande zaterdag ook de Vorden JO11-2 nog kampioen worden.


'Oude fietstijden herleven' bij
Senioren Vereniging Vorden

VORDEN – Oude fietstijden herleven. Senioren Vereniging Vorden (SVV) organiseert Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) namelijk voor de fietsliefhebbers een Dauwtrapfietstocht met een bijpassende brunch. De tocht gaat om 10.00 uur van start vanaf het Stationsplein in Vorden. De fietsroute loopt door het buitengebied van de regio Bronckhorst. Tegen 11.30 uur komen de eerste deelnemers aan bij Camping de Reehorst aan de Enzerinckweg 12 in Vorden waar tegen twaalven de Hemelvaartsbrunch kan beginnen. Is men geen lid van de Senioren Vereniging Vorden maar wil men toch deelnemen dan kan dat natuurlijk ook. Aanmelden kan tot maandag 22 mei. Dit kan men doen bij Herman Jimmink.


0575 552452

h.jimmink@hetnet.nl


Herwers Hemelvaart Occasionspektakel

HENGELO - Direct na Hemelvaartsdag, op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei bent u van harte welkom tijdens het sensationele Herwers Occasionspektakel. Drie dagen lang de beste deals en de grootste keuze. Een jaarlijks terugkerend feestelijk evenement voor de hele familie met maar liefst 350 occasions bij de vestiging in Hengelo.

Vorden JO17-2 kampioen. Foto: PR
Vorden JO9-1 kampioen. Foto: PR