Paul Mulder brengt z'n muzikale vrienden mee naar Live@Ideaal
Paul Mulder brengt z'n muzikale vrienden mee naar Live@Ideaal

Paul Mulder & vrienden bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdagavond 7 juni staan Paul Mulder & Vrienden centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. Ze spelen live en worden geïnterviewd door de presentator van het programma.

Paul kreeg de muziek met de paplepel ingegeven dankzij de jukebox in het café van zijn ouders. Hij zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal. In de liedjes wisselen ernst en humor elkaar af. Thema's van zijn liedjes zijn de (on)mogelijke liefdes, de eeuwige strijd tussen de seksen, opa en oma uut Spiek en natuurlijk… de jukebox! Paul treedt regelmatig solo op, maar neemt ook graag muzikale vrienden mee om samen met hen heerlijk muziek te maken. Voor deze sessie komt, de in Zevenaar geboren, Margit Gasseling mee. Ze komt uit een muzikale familie. Met haar broer, zus en een aantal andere muzikale klasbakken maakt ze deel uit van de Retteketet Showband. Samen muziek maken is voor haar de mooiste liefhebberij die er is.
Vincent Gal begon al vroeg als drummer en is uiteindelijk afgestudeerd als percussionist. Hij speelt in verschillende stijlen, van singer-songwriter tot Latin. Om die reden is hij een welkome muzikale gast bij onder andere Caramba, Hans Keuper, Parece Picante, Bernard Brogue, Jamback Affair, Easy Eddy and the Sweet Lovers, Miles High, Orquesta Salsabor en Grupo Azul.

Theo Scholten is een rasmuzikant en arrangeur. Hij speelt accordeon en andere toetsinstrumenten. Als 14-jarige werd hij al lid van het showorkest The Starfighters, waarmee hij vele artiesten begeleidde. Daarnaast heeft hij als lid van onder andere De Keerls en StilliWald eindeloos veel concerten gegeven.