Deelnemers genoten van de diverse onderdelen. Foto: PR
Deelnemers genoten van de diverse onderdelen. Foto: PR Foto:

Ook gezinnen namen deel aan triatlon Bloemendaal

VORDEN - Afgelopen zondag werd de triatlon Bloemendaal voor de tweede keer georganiseerd door Juul van Kesteren. Evenals vorig jaar was het weer een prachtige dag.

Er waren aanmeldingen voor verschillende afstanden; dit jaar deden er zelfs gezinnen mee. Zij zwommen zestien banen, fietsen zestien kilometer en liepen vier kilometer. Er werd gestart bij zwembad In de Dennen om 11.00 uur, die hiervoor speciaal haar deuren eerder open deed. Voor de kwarttriatlon werden er veertig baantjes gezwommen. Deze werden geturfd door een aantal vrouwen van de deelnemers (hoofdzakelijk mannen). Daarna werd er veertig kilometer gefietst richting Ruurlo. Een rondje van twintig kilometer die tweemaal moest worden afgelegd. Als laatste onderdeel werd er tien kilometer hardgelopen.

Dit jaar is Dennis Wensink als eerste geƫindigd. Dennis liep vorig jaar net de eerste plaats mis omdat hij zich had vergist in een afslag. Als tweede en derde kwamen Jochem Groot Jebbink & Theo Lam gezamenlijk over de streep. De dag werd afgesloten met een broodje hamburger van de barbecue en een koud drankje.