Er werd volop gestreden door de teams. Foto: PR
Er werd volop gestreden door de teams. Foto: PR Foto:

Jebbink Beach krijgt vanwege succes vervolg

VORDEN - Op 8 en 9 juli vond de eerste editie van Jebbink Beach plaats.Door het succes van deze eerste editie is besloten het toernooi volgend jaar wederom te organiseren. Volgend jaar zal Jebbink Beach plaatsvinden op 7 en 8 juli 2018.

Op zaterdagmiddag werd er gestart met het jeugdtoernooi en het recreatieve toernooi. Er werd lekker gespeeld op de muziek van DJ Party Paradise. Uiteindelijk ging in het jeugdtoernooi Groot Jebbink United er met de titel vandoor. Het recreatieve toernooi werd gewonnen door familieteam Heren Scheidsrechters. Bij de de competitieve teams bleek in de damescompetitie team Minous te sterk. Bij de heren waren de talentvolle jongens uit Eefde van de Groene Knuppels onverslaanbaar.
Na de intensieve volleybaldag was het aan de band Short Notice om er een geweldig feest van te maken.

Op de zondag werd er alleen competitief gestreden, wederom op de muziek van Party Paradise. De teams stonden om 14.15 uur klaar voor de eerste wedstrijd en de laatste wedstrijden eindigden om 18.20 uur. Tussendoor konden de teams genieten van een lekker hapje en drankje. Bij de herencompetitie gingen de mannen van Sugar on Fire uit Nijmegen er met de titel vandoor en bij de dames won het team Hé Dave de titel.