Stichting Christengemeente
'De Schakel' opent haar deuren

Veel aandacht voor zang, gebed, Bijbeluitleg

WICHMOND - Een initiatiefgroep van enthousiaste mensen uit Vorden en omstreken, heeft de handen ineengeslagen om een nieuwe geloofsgemeenschap te vormen. 'De Schakel' tussen de mens en God is Jezus Christus en dus was de naam voor deze stichting snel gevormd. Veel mensen zijn zoekende en ook deze enthousiaste groep van mensen van De Schakel zijn op dat gebied ervaringsdeskundige en hebben daarom de stichting opgericht. De stichting, niet gebonden aan een bepaalde kerk of groep, is een geloofsgemeenschap van mensen jong en oud, die vorm willen geven aan een leven vanuit de verzoening met God door Jezus Christus. De visie die daaruit voortkomt is geïnspireerd vanuit de Bijbel, het Woord van God.

Er zal veel aandacht zijn voor zang, gebed, Bijbeluitleg en een luisterend oor voor elkaar.Iedereen is van harte welkom in de bijeenkomsten die worden georganiseerd in kapel De Wildenborch, Kapelweg 1, buurtschap Wildenborch.

De eerste bijeenkomst is zondagmorgen 1 oktober en begint om 10.00 uur. Na de bijeenkomst kan er worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee. Indien u graag aanwezig wilt zijn, maar u heeft problemen met vervoer, meldt u zich dan via e-mail of telefoon.


deschakel2017@hotmail.com

0575 552809

06 29226380

06 11464043


Filmavond in Vorden

VORDEN - Deze week, donderdag 21 september, is het weer filmavond in Vorden. Bibliotheek Vorden en Het Kulturhus hebben er voor gekozen om GEEN reclame voor de films in de media te maken. Dit is kosten sparend. Wel is het toegestaan om in de bibliotheek van Vorden aan te kondigen, welke film er vertoond gaat worden. Daar vind u ook het complete overzicht voor dit najaar.

De avond begint om 20.00 uur in Het Kulturhus. Kaartjes voor de film zijn verkrijgbaar in bibliotheek Vorden, of op de avond zelf in Het Kulturhus. De kosten zijn 5 euro.


bibliotheekwestachterhoek.nl