Vincent Spiegelenberg (l) en voorzitter Wim Egberts. Foto: PR
Vincent Spiegelenberg (l) en voorzitter Wim Egberts. Foto: PR Foto:

Het Kacheltje sponsort 't Overschotje

LOCHEM/VORDEN - Hoofdsponsor het Kacheltje uit Vorden sponsort 't Overschotje met nieuwe ballen. Bij de thuiswedstrijd tegen HKC uit Hengelo overhandigde eigenaar Vincent Spiegelenberg van het Kacheltje een nieuwe bal aan voorzitter Wim Egberts. Na een spannende wedstrijd, met nieuwe bal, trok uiteindelijk HKC aan het langste eind en won de wedstrijd met 6-10.


BZV Zonwering sponsort tassen

VIERAKKER - Het eerste elftal van VV Klein Dochteren is door BZV Zonwering voorzien van prachtige teamtassen. De spelers waren zeer verheugd met deze sportieve bijdrage.

BZV Zonwering is een zonweringbedrijf in Vierakker dat specialist is in binnen- en buitenzonwering.


Filmavond in Vorden

VORDEN - Deze week, donderdag 19 oktober, is het weer filmavond in Vorden. Bibliotheek Vorden en Het Kulturhus hebben er voor gekozen om GEEN reclame voor de films in de media te maken. Dit is kosten sparend. Wel is het toegestaan om in de bibliotheek van Vorden aan te kondigen, welke film er vertoond gaat worden. Daar vind u ook het complete overzicht voor dit najaar. De avond begint om 20.00 uur in Het Kulturhus. Kaartjes voor de film zijn verkrijgbaar in bibliotheek Vorden, of op de avond zelf in Het Kulturhus. De kosten zijn 5 euro.


www.bibliotheekwestachterhoek.nl


Eerste elftal van VV Klein Dochteren met de sponsor. Foto: PR