Foto: PR
Foto: PR Foto:

Danseressen Indoor Sport Vorden schitteren in Lochemse Schouwburg

VORDEN - Op zondag 19 november hebben de dansers van Indoor Sport Vorden opgetreden in de dansvoorstelling 'What I Love the Most' in de Schouwburg Lochem. Ook de dansgroep van Bodycheck uit Borculo was te zien in deze voorstelling.

In een anderhalf uur durende voorstelling traden alle ruim 70 dansers in de leeftijd van 4 t/m 25 jaar op voor een uitverkochte zaal. Voor de meeste dansers was het hun eerste grote optreden in een theater. Het programma was zeer divers: van jong tot oud, grote groepen en duetten, van spitzendans tot rauwe hiphop, werkelijk alles kwam voorbij. De show werd aan elkaar geknoopt middels een grote houten kist, waaruit tijdens de voorstelling allerlei voorwerpen werden gepakt die telkens een nieuwe scene aankondigden. Aan het eind van de show werden de dansers beloond met een staande ovatie.
Initiatiefnemer van deze voorstelling is dansdocente Kimberley Meijer. Samen met collega Birgit Tichelman heeft zij alle groepen klaargestoomd voor deze geweldige middag. Ook stonden ze zelf een aantal keer op de planken. Alle dansers en het publiek hebben genoten.