Dr. Freijzer, orthopedisch chirurg in Zutphen. Foto: PR
Dr. Freijzer, orthopedisch chirurg in Zutphen. Foto: PR Foto:

'Orthopedische chirurgie anno 2018: voortgang in beweging'

VORDEN - Op maandag 15 januari 2018 zal dr. P.L. Freijzer, Orthopedisch Chirurg te Zutphen, samen met collegae een lezing houden over de mogelijkheden en uitdagingen van het vak orthopedische chirurgie anno 2018 bij Hotel Bakker in Vorden.

Als medisch specialist behandelt de orthopedisch chirurg alle aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het meest bekende daarbij zijn de totale knie- en heupprothesen. Het palet anno 2018 is echter veel breder en de orthopedische zorg wordt met de jaren steeds complexer en patiënt-specifiek.

Aan de hand van talrijke röntgenfoto's en MRI-beelden krijgt men deze avond een goed beeld van de operatieve en niet-operatieve behandelingen die de orthopedisch chirurg kan aanbieden.

De ontvangst met koffie en thee is vanaf 19.00 uur, in de grote zaal. Na de lezing, die duurt van 19.30 tot 21.00 uur, krijgen de aanwezigen alle gelegenheid om vragen te stellen. De avond wordt om uiterlijk 22.00 uur afgesloten.
Gezien de verwachte grote opkomst worden belangstellenden vriendelijk verzocht zich vooraf aan te melden via info@bakker.nl.