Archieffoto uit de modeshow in oktober 2016. Foto: PR
Archieffoto uit de modeshow in oktober 2016. Foto: PR Foto:

Modeshows en volop aanbiedingen op Open Zondag

Zelhem - De voorjaars Open Zondag van de Zelhemse ondernemers vindt dit jaar plaats op zondag 2 april, van 12.00 tot 17.00 uur. Bij de deelnemende ondernemers in de winkels worden nieuwe producten in het zonnetje gezet en zijn er speciale 'Open Zondag' aanbiedingen. Verder ontvangen ze u graag en maken ze graag tijd voor u vrij om u te informeren over het assortiment.

Tijdens de 'Open Zondag' presenteren de Zelhemse modewinkels samen de laatste mode in een grote modeshow, die gelopen wordt op de 'catwalk', die zal worden uitgerold vanuit een trailer op de Markt. U kunt er de nieuwe creaties van 'Puur Mode', 'Scott & Lilly', 'By Seven', 'Just Men'. 'New Inch' en 'Ter Stal'. Schoenenzaak Benerink en 'Samtosha' zullen daarbij zorgen voor de juiste schoenen, sieraden, tasjes, terwijl kap- en schoonheidssalon 'Krabben & Krabben' en 'Ami Kappers' er voor gaan zorgen dat de mannequins en dressmen er tiptop uitzien. Kim: "Er worden twee shows gelopen. De eerste om 13.30 uur en de tweede om 15.00 uur. Het gehele spektakel zal worden aangekleed met planten en bloemen van 'Beo', 'Hassink' en 'Helleboris'.

De Jazzgroep van Dynamic Gym gaat tussen de modeshows een aantal nieuwe dansen uitvoeren. Op de rustige momenten zorgt diskjockey Dennis dat het toch weer een feestje wordt met gezellige muziek. Ook showmaster/presentator Eddy komt naar Zelhem. Hij brengt een 'Rad van Fortuin' mee, waarmee hij door de winkelstraten van Zelhem trekt om de mensen te vermaken en ze leuke prijsjes te laten winnen.

Daarnaast zorgt de Zelhemse Jeugdsoos voor vermaak voor de kinderen (knutselen, schminken en broodjes bakken) en staat er voor de onvermoeibaren een springkussen.

De geplande braderie kan helaas niet doorgaan. De deelnemende winkels zijn tot 17.00 uur geopend.