Dominee Menno Leistra. Foto: PR
Dominee Menno Leistra. Foto: PR Foto:

Ds. Menno Leistra nieuwe predikant in Zelhem

Zondag 11 juni nam hij afscheid van zijn vorige gemeente

ZELHEM - Zondag 18 juni zal dominee Menno Leistra zijn intrede doen in de Lambertikerkgemeente in Zelhem. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze kerkdienst bij te wonen.

In de dienst, die om 10.00 uur begint in de Lambertikerk aan de Markt in Zelhem, zal hij samen met ds. Job Stein voorgaan. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om ds. Leistra te feliciteren en hem, in een feestelijk samenzijn, nader te spreken.

Met veel plezier accepteerde Ds. Leistra begin april het beroep dat de Protestantse gemeente in Zelhem op hem uitbracht. Het betreft een nieuw dienstverband voor 0,6 fte, een deeltijdfunctie dus. Ds. Leistra werkt al een groot deel van zijn carrière in deeltijd en brengt daardoor veel ervaring mee in deze voor de Lambertikerkgemeente nieuwe situatie. Afgelopen zondag 11 juni nam hij afscheid van zijn vorige gemeente in de Bethlehemkerk in Arnhem.

Ds. Leistra woont in Steenderen en zal van daaruit zijn werkzaamheden in Zelhem uitvoeren. Hij zal enkele dagen per week gebruik maken van de kantoorruimte in 't Leerhuijs naast de kerk. Op welke momenten hij daar te vinden zal zijn, zal later nader bekend gemaakt worden.


Meer hierover in het Contact van volgende week