Ron Schoppers wordt bedankt voor beschikbaar stellen ruimte
Ron Schoppers wordt bedankt voor beschikbaar stellen ruimte Foto:

Bedankje voor Ron Schoppers van 'de Smoks'

Zelhem - De vrijwilligers van het Toeristisch Informatie Punt Zelhem (TIP) hadden Ron Schoppers van restaurant 'de Smoks' uitgenodigd om hem hun nieuwe onderkomen in 't Leerhuys bij de Lambertikerk te laten zien en hem te bedanken voor de jaren dat de TIP gebruik mocht maken van de ruimte van de Smoks aan de Smidsstraat.

Aan het eind van het vorige seizoen had Ron te kennen gegeven, dat hij de ruimte echt niet langer kon missen in verband met de drukte in het restaurant en het toenemen van de catering-activiteiten.

Hij deed de TIP nog wel de tip om eens bij de Lambertikerk te informeren naar de mogelijkheden binnen 't Leerhuys, met als resultaat dat daar nu het informatiepunt voor toeristen en ook voor de plaatselijke bevolking. Na een korte rondleiding hadden de vrijwilligers nog een kleine verrassing voor Ron in de vorm van een cadeau.


45 jaar tuinfeest bij Café de Zwaan

HENGELO - De Hengelose kermis staat weer voor de deur en Café de Zwaan trapt ook deze editie af met een prachtig feestprogramma. Te beginnen op zondagmiddag 9 juli met de derde editie van kleintje kermis, met onder andere De Knakkers, DJ Dre, DJ Bachhie en hoofdact Bökkers.

Op woensdag wordt in de tuin al om 11.00 uur begonnen met de Duitse Bierbrunch. Vanaf 13.00 uur staan 'The Happy Piano`s' op de planken en `s avonds in de tuin topformatie 'Melrose'. In het weekend begint het programma vroeg in de vrijdagavond met vanaf 19.00 uur in het café de Bankdirecteuren en in de tuin de PPM band. Op zaterdag spelen topacts 'The Euro`s' en DJ Dion en zondag de gehele dag en avond showband 'Broadway' en tussendoor DJ Bachhie.

Kortom ook de 45ste editie heeft weer een klasse programmering. Waar in het verleden namen als Henk Wijngaard, Guus Meeuwis, Tatjana, Dennie Christian, George Baker, Ben Saunders en vele anderen de revue passeerden, doen ze bij Café de Zwaan altijd hun best om er weer een geweldige kermis van te maken. Harrie Waenink, Rudy Jansen en medewerkers wensen een ieder alvast een hele fijne kermis toe.