V.l.n.r.: Sharon Beumer, Annette Oosterink en Truus Kempers. Foto: PR
V.l.n.r.: Sharon Beumer, Annette Oosterink en Truus Kempers. Foto: PR Foto:

Drie Zelhemse dames vieren jubileum bij Sensire

ZELHEM - De drie Zelhemse dames, Annette Oosterink en Sharon Beumer en Truus Kempers, vierden begin deze maand hun werkjubileum bij Sensire, waarbij Truus bovendien afscheid nam na zestien jaar bij Sensire Zelhem.

Truus Kempers is al sinds 1992 in dienst. Veel mensen in Zelhem kennen haar ook in de jaren 90 als de meet- en weegassistente. Veel baby's heeft ze vastgehouden en ontelbare spuitjes klaargemaakt. Ook in de thuiszorg is ze bekend, zo werkte ze in Zelhem en maakte ze zes jaar lang werkuitstapjes naar Hengelo en Ruurlo. Rond 2000 kwam ze weer in Zelhem terug en in 2005 aanvaarde ze de functie als wijkverpleegkundige. In die hoedanigheid kennen de meeste mensen in Zelhem haar. In 2005 werd ook bekend dat ze een zeldzame beenmergziekte heeft, maar toch heeft ze gewerkt tot september 2016.

Een operatie gooide haar leven omver en in januari 2017 werd duidelijk dat ze niet meer terug keert als wijkverpleegkundige in Zelhem. Ze heeft mede hierdoor geen afscheid kunnen nemen van haar geliefde klanten en haar werk en hoopt op deze manier nog menig persoon te bereiken. Truus Kempers: "Bedankt voor het vertrouwen wat er altijd is geweest, het gaat u allen goed".