Henk Heisler en zijn echtegenote werden in de bloemetjes gezet door voorzitter Hengeveld van de Buurtbusvereniging. Foto: PR
Henk Heisler en zijn echtegenote werden in de bloemetjes gezet door voorzitter Hengeveld van de Buurtbusvereniging. Foto: PR

Afscheidsrit buurtbuschauffeur Heisler

AALTEN - Op 25 oktober reed Hans Heisler uit Aalten voor het laatst als vrijwilliger voor de Buurtbusvereniging Halle-Sinderen. Het gaat om lijn 194 van Arriva, die de uurdienst onderhoudt van Aalten via Dinxperlo naar Zelhem en terug.

Zijn vrouw reed deze laatste rit ook mee, en toen de dienst van Hans er op zat om half vier werden beiden op Sinderen begroet door Jan Wink, coördinator, en enkele andere bestuursleden van de buurtbusvereniging. Henk Hengeveld, de voorzitter, bood een bos bloemen aan. Bij De Ploeg in Varsseveld werd onder het genot van een kop koffie gezellig nagepraat over de bijna twaalf jaar vrijwilligerswerk als chauffeur van de buurtbus. Op de jaarlijkse gezellige avond in het komende voorjaar wordt in bredere kring afscheid genomen.

Aangezien er dit jaar nog enkele chauffeurs stoppen kan de vereniging wel wat aanvulling gebruiken. Chauffeurs rijden één dienst van vier uren per week. Wie meer wil weten kan contact opnemen met bestuurslid Henk Gussinklo, die graag informatie geeft per telefoon (0543-539 854) of e-mail (gussinklohj@kpnmail.nl).