Culturele middag in Amare

VORDEN - Op zondag 14 januari wordt weer een culturele middag gehouden in de huiskamer van de oude boerderij Amare aan de Komvonderlaan 6 te Vorden. Mariet Lems uit Voorburg komt met prachtige foto's van Ierland en draagt eigen bijpassende gedichten en verhalen voor. Tussendoor zingt Josée van der Staak Ierse liederen. Ieder die iets wil (piano)spelen, zingen of voordragen is welkom.Inloop vanaf 14.00 uur, de toegang is gratis, aanmelden is mogelijk via mail.


joseevanderstaak@gmail.com


Filmavond Kulturhus Vorden

VORDEN – Op donderdag 18 januari is het filmavond in Vorden. De filmavond wordt georganiseerd door bibliotheek Vorden en dorpshuis Het Kulturhus.

Bibliotheek Vorden en Het Kulturhus hebben er voor gekozen om geen reclame voor de films in de media te maken. Dit is kostensparend. Wel is het toegestaan om in de bibliotheek van Vorden aan te kondigen, welke films er vertoond gaan worden. Ook is daar het complete overzicht voor dit najaar te vinden. De avond begint om 20.00 uur in Het Kulturhus. Kaartjes voor de film zijn verkrijgbaar in bibliotheek Vorden, of op de avond zelf in Het Kulturhus. De kosten zijn 5 euro. Iedereen is van harte welkom.


bibliotheekwestachterhoek.nl