CCR Tribute bij de Herberg

VORDEN - Zondag 11 februari komen de heren van de Travelin' band naar Vorden om een ode te brengen aan Creedence Clearwater Revival. Het optreden vindt plaats van 15.00 tot 18.00 uur in de Herberg. Voor en na het optreden zal Edwin Gotink uit Vorden muziek uit de jaren 60 en 70 draaien.

Edwin Gotink: "Ik ben geboren in '66 en opgegroeid als nakomeling. Mijn broer en zus waren allebei gek van de muziek van Creedence Clearwater Revival, waardoor ik er van jongs af aan al mee in aanraking kwam. Afgelopen zomer mocht ik voor het eerst een live concert bij wonen van John Fogerty, de zanger en frontman van de band. De nu 72-jarige Fogerty gaf twee uur gas; schitterend! Toen ik in de zomer van 2016 de heren van The Travelin' band op het festival Hoken in Toldiek alleen maar nummers van CCR hoorde spelen, vond ik dit geweldig en kwam ik op het idee om deze knapen naar Vorden te halen. Na overleg met de toenmalige eigenaresse van De Herberg, Hannie, was dit al gauw geregeld. Maar vanwege ziekte van een bandlid en overdracht van de Herberg naar Patricia en René, werd het optreden op de lange baan geschoven. Vandaar dat het nu pas zover is."

Kaarten zijn zowel aan de zaal als in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Herberg. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina's.


facebook.com/thetravelinbandccr

facebook.com/deherbergvorden