Ondernemers bewust maken van het belang van slapen

VORDEN - Op donderdag 15 februari organiseert het Vordens Ondernemerscafé (VOC) weer een nieuwe thema-avond voor leden en introducés van leden. Deze avond maakt het VOC kennis met Els Nijland, oefentherapeut Cesar bij Cesar Dynamiek in Vorden. Zij wil deze avond ondernemers bewust maken van het belang van slapen.

Door de 24-uurs economie lijkt het bijna zonde van de tijd geworden om te slapen, zo denken velen. Els vertelt waarom het belangrijk is om balans tussen in- en ontspanning te hebben. En dat als we investeren in de kwaliteit van slaap, we er overdag meer dynamiek en plezier voor terug krijgen. Het belooft een avond met veel bruikbare tips te worden. Vanaf 18.00 uur ben je welkom bij De Herberg aan de Dorpsstraat 10a in Vorden. Het programma start om 18.30 uur.

Ook benieuwd naar het verhaal van Els én wil je een gezellige avond beleven met het Vordens Ondernemerscafé? Geef je dan uiterlijk 13 februari op door een mail te sturen. Geen lid? Geen probleem, je kunt je laten introduceren door een van de leden of gewoon even contact opnemen. Voor meer informatie, de kosten en de ledenlijst van het VOC, zie de website.


info@vordensondernemerscafe.nl

www.vordensondernemerscafe.nl