Høken in Toldiek 2018: op het grote podium spelen grote bands. Foto: PR
Høken in Toldiek 2018: op het grote podium spelen grote bands. Foto: PR Foto:

Høken in Toldiek 2018 met Di-rect

TOLDIJK - Høken in Toldiek gaat ervan komen deze zomer en de organisatie heeft afgelopen week met zeer veel trots de line-up bekend gemaakt. Vrijdagavond 29 juni staan de Kisjeskearls, Livin'Room, Bökkers en Di-rect op het podium. Zondag 1 juli zijn het Blaaskapel Stesti, Handkar Trio, The Travelin' Band (CCR), Boh Foi Toch en The Heinoos die tijdens het Koffieconcert spelen.

Terwijl in het Normaalcafé de klassiekers door de speakers schallen, openen de Kisjeskearls op vrijdag het bal. Deze boerenrockers zullen voor het derde achtereenvolgende jaar laten zien dat zij hun hand niet omdraaien voor een Normaal cover(tie). Ook Livin'Room staat niet voor het eerst bij Flophouse. Deze band creëert met een mix van muziek en decor een unieke laidback rocksfeer. Vervolgens zullen de heren van Bökkers zich van hun beste kant laten zien met een dampend en stampend optreden vol instant klassiekers. Verdere uitleg is niet nodig. De avond zal afgesloten worden door de toprockers van Di-rect. Deze Hagenezen hebben nét hun nieuwe album uitgebracht en een flinke clubtour aangekondigd die stijf uitverkocht is. Gelukkig staan ze 29 juni als afsluiter bij Høken in Toldiek.
Op zondag 1 juli is er het traditionele Koffieconcert. Vanaf 10.30 uur op de bankjes in de zon wakker worden met een fijne kop koffie en de vertrouwde klanken van de blaaskapel op de achtergrond. Daarna spelen de lokale helden van Boh Foi Toch die niemand op de handen zullen laten zitten. De enthousiaste CCR-coveraars van The Travelin' band nemen daarna het drumstokje over en zullen het publiek klaarstomen voor de grande finale, met, het mag natuurlijk niet ontbreken, Høken met de Heinoos. Tussentijds zal het Handkar Trio zijn golden Hanska set van vorig jaar nog een dunnetjes overdoen, maar dan wel in een iets grotere tent. De kleinste kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de tuin, zodat pa en ma rustig een babbeltje kunnen maken.


www.flophouse.nl

Facebook: Høken in Toldiek