Snoeihout voor paasvuur in Baak gezocht. Foto: Alice Rouwhorst
Snoeihout voor paasvuur in Baak gezocht. Foto: Alice Rouwhorst Foto:

Snoeihout voor paasvuur gezocht

BAAK – Voor een mooie, grote paasboake zijn de organisatoren op zoek naar snoeihout met een dikte tot maximaal tien centimeter. Grote stammen of andersoortig hout is niet welkom. Het hout kan worden gebracht naar de paasweide aan de Bontekoeweg op zaterdag 10, 17, 24 en vrijdag 30 maart tussen 9.30 en 15.30 uur. De kosten bedragen vijf euro voor een aanhanger en tien euro voor een grotere vracht. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het hout niet meer opgehaald. De organisatie betreurt dit, maar deze service kan men niet meer verlenen.

Het traditionele paasvuur wordt op Eerste paasdag, dat is dit jaar op zondag 1 april om 20.00 uur ontstoken. Uiteraard is de paashaas met paaseitjes aanwezig en kan onder genot van een hapje, biertje of ander drankje de brandende houtstapel aanschouwd worden. Voor informatie kunt u terecht bij Rowald Franck 06 – 18 54 82 97.


De Muzikale Ontmoeting

ZELHEM - In het interkerkelijke programma De Muzikale Ontmoeting bij Radio Ideaal zijn weer studiogasten uitgenodigd. Op maandag 12 maart zal Ds. Dik Bos, emeritus predikant uit Doetinchem, een overdenking houden. Drs. H.J. Boon zal op maandag 19 maart meewerken aan de uitzending. Pastoraal werker Mia Tankink is op maandag 26 maart de studiogasten. Dit programma wordt iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden via Radio Ideaal. Muzikale verzoekjes kunnen t/m vrijdags voor de uitzending aangevraagd worden via 0314-622878.


Week van Zorg en Welzijn

BRONCKHORST - De zorg voor ouderen hoeft niet om zorg te draaien, de zorg dient het geluk van mensen. In de Week van Zorg en Welzijn, van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart, kan iedereen met eigen ogen zien hoe de mensen van Sensire dat samen met hun klanten en bewoners in de praktijk brengen.

Openingstijden en activiteiten in de regio Bronckhorst: Sensire wijkzorglocatie Hengelo, bij Shop Melange aan de Raadhuisstraat 13 in Hengelo Gld.:
Vrijdag 16 maart, tussen 13.30 en 16.00 uur. Bij Shop Melange worden bezoekers aan de open dag ontvangen met koffie en een gebakje, voorzien van informatie en advies. Verder kan men een rollatorcontrole door het Repaircafé Hengelo laten uitvoeren en maakt Puur Natuur naamlabels voor rollators.

Alle locaties en openingstijden van Sensire in de Week van Zorg en Welzijn staan op de site.


www.sensire.nl