Gezellig dansspektakel in Wichmond, door zeven verenigingen uit de regio

WICHMOND - Dans- en gymnastiekvereniging D.O.G. Baak organiseert zondag 11 maart haar jaarlijkse Dance Demo in Sporthal De Lankhorst in Wichmond. Met zo'n dertig dansen op het programma belooft het een mooi dansspektakel te worden. De dansen worden uitgevoerd door dansgroepen uit de regio, onder andere uit Zelhem, Halle, Eerbeek, Brummen, Hoog Keppel, Lochem en Apeldoorn. Zij zullen verschillende dansstijlen laten zien, zoals Jazzdance, Streetdance, Moderne dans en Hiphop. Ook de verschillende dansgroepen van D.O.G. Baak ontbreken natuurlijk niet in het programma.

De Dance Demo begint om 13.00 uur, waarbij de jongste groepen (met kinderen in de basisschoolleeftijd) voor de pauze zullen optreden. Na de pauze zullen vooral de oudere groepen hun danskunsten vertonen aan het publiek.

De Dance Demo vindt plaats in Sporthal De Lankhorst in Wichmond aan de Lankhorsterstraat 3. De entree bedraagt 3 euro voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar en daarboven is de entree 5 euro. Kinderen jonger dan zes jaar mogen gratis naar binnen. De zaal is open om 12.30 uur en het programma eindigt ongeveer om 15.30 uur.

Het belooft een gezellig dansfestijn te worden. Iedereen is van harte welkom.


www.dogbaak.nl


Rectificatie

VORDEN – In weekblad Contact van 27 februari stond een artikel over het 20-jarig jubileum van Pannenkoekenhuis de Vordense Pan aan de Hengeloseweg 14 in Vorden. Helaas is er een storende fout ingeslopen. De informele receptie wordt niet op zaterdag 9 maart, maar op vrijdag 9 maart gevierd.


www.vordensepan.nl