Heer en mevrouw Jansen, Joke Atema, en Wim Weenk van Welkoop Vorden. Foto: PR
Heer en mevrouw Jansen, Joke Atema, en Wim Weenk van Welkoop Vorden. Foto: PR Foto:

Uitslag 'doe een wens' actie van Welkoop

VORDEN - Welkoop Vorden heeft tijdens de feestdagen een 'doe een wens' actie gehouden in haar winkel. Iedere klant kon een wens op een wenshanger schrijven en deze wens in een kerstboom hangen. Uit een groot aantal uiteenlopende wensen is de wens gekozen die door Joke Atema in de boom is gehangen.

Zij heeft de wens 'een lekkere verwendag of avond' niet voor haar zelf opgeschreven, maar voor haar buurtgenoten de familie Jansen. De familie Jansen heeft al een zeer lange tijd het een en ander meegemaakt binnen het gezin en slaat zich met het gehele gezin overal doorheen. Dit vindt Joke zo ontzettend knap en dit heeft zoveel indruk op haar gemaakt, dat deze familie wel eens in het zonnetje gezet mag worden.

De familie Jansen gaat met het gehele gezin, twee dochters en een zoon, een avond heerlijke genieten bij restaurant "de Duif' in Ruurlo. Welkoop Vorden heeft restaurant 'de Duif' bereid gevonden om haar medewerking te verlenen aan deze avond. Door diverse omstandigheden vindt de bekendmaking veel later plaats dan de werkelijke uitreiking en trekking.


Asperge Rally Rotary club Zutphen en Vorden

VORDEN/ZUTPHEN - Rotary club Zutphen en Rotary club Vorden hebben voor de tweede maal de handen ineen geslagen en organiseren ook dit jaar weer een prachtige Asperge Rally. Een rit door het fraaie coulissen landschap van de Achterhoek. De dag begint om 09.00 uur, om 12.30 uur wordt er geluncht en de finish is om 17.00 uur waarna het diner plaatsvindt. Alle opbrengsten van de rally komen dit jaar ten goede aan Stichting leergeld. Naast deelnemen kunt u natuurlijk ook een sponsorpakket afnemen. Al het sponsorgeld komt honderd procent ten goede aan het goede doel, er worden geen organisatiekosten van in gehouden! Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden voor de aspergerally. Voor meer informatie, kosten en inschrijven, zie de website.


www.aspergerally.nl