Open deur De Schakel

WILDENBORCH - Zaterdagmiddag 10 maart zet Christengemeente De Schakel van 14.30 tot 16.30 uur de deuren van Kapel De Wildenborch in Vorden open voor belangstellenden. De organisatie biedt op dat moment een ieder de mogelijkheid om kennis te maken met de christengemeente. U bent van harte welkom en kunt op elk moment binnen lopen. Er wordt uitleg gegeven over onze motivatie, visie en missie. Ook kunt u nader kennis maken met leden van de organisatie en wie weet ontmoet u er uw buren of een goede kennis.


Handwerkcafé Vorden

VORDEN - Op donderdag 22 van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag 23 maart 10.00 tot 16.00 uur vindt er weer een grote Gelderse Handwerktentoonstelling plaats in het Kulturhus in Voren.

Vrouwen uit heel de provincie exposeren hier de mooiste handwerken die zij het afgelopen jaar maakten, denk hierbij aan blackwork shading borduurwerk, sashiko werkstukken, Marker borduren, quilts, kantwerk, breiwerk, haakwerk en vele andere technieken. Tijdens de tentoonstelling is er ook een tweedehands winkel met koopjes op handwerkgebied en drie kramen met handwerkartikelen. Ook is er een verloting. In de hal is een handwerkcafé, waar iedereen bij kan aanschuiven. Entree kost 4 euro voor leden van Vrouwen van Nu en 6 euro voor niet-leden (kinderen en mannen gratis toegang).


Amnesty Collecte

VORDEN - In de week van 12 maart gaan er in Vorden weer een aantal collectanten op pad voor Amnesty International. Steun ook de strijd tegen mensenrechtenschendingen en geef!