Luifelspecial bij Obelink. Foto: PR Obelink
Luifelspecial bij Obelink. Foto: PR Obelink

Luifelspecial bij Obelink
Vrijetijdsmarkt op 11 maart

WINTERSWIJK - Op de tweede open zondag van het jaar, 11 maart van 10.00 tot 17.00 uur, heeft Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk een luifelspecial. Voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt, is een luifel ideaal. Een luifel blijft onderweg opgeborgen in een zak of in de cassette en kan bij aankomst op de camping eenvoudig uitgedraaid worden. Op deze manier heb je meer bescherming tegen de zon, maar zit je ook beschut bij slecht weer.

Er zijn twee soorten caravanluifels: cassette- en zakluifels. Een cassetteluifel is een luifel die aan de caravan of camper wordt vastgeschroefd. Een zakluifel schuif je door de caravanrail, en kan dus ook op ieder gewenst moment weer verwijderd worden van de caravan of camper. Bezoekers van Obelink kunnen zich laten adviseren welke luifel voor hen het beste is. Ervaren medewerkers van Obelink en de specialisten van Fiamma kunnen er alles over vertellen.

Op de afdeling luifels zijn ook de opblaasbare lichtgewicht voortenten te vinden. Deze populaire opblaasbare voortenten zijn net als de luifels ideaal voor de snelle reiziger. Op zondag 11 maart worden verschillende demonstraties gegeven. Daarnaast is het op deze zondag extra aantrekkelijk om een opblaasbare voortent aan te schaffen: Kampa voortenten uit 2017 worden aangeboden met korting. Bij aankoop van een Kampa voortent krijgen klanten een Kampa Storm Tie Down kit gratis.

In het restaurant heeft Obelink Vrijetijdsmarkt een speciale aanbieding voor deze zondag: een broodje omelet met bacon of een shoarmaschotel. Kinderen kunnen zich laten schminken, en kunnen natuurlijk ook lekker spelen in het speelparadijs. Kortom, een dag voor de hele familie.
Op de tuinmeubelenafdeling houdt Cadac een demonstratie van verschillende barbecues. Uiteraard kan men ook op alle andere afdelingen terecht om de nieuwste collecties van 2018 te bekijken.