Groepsfoto Diep Triest. Foto: PR
Groepsfoto Diep Triest. Foto: PR Foto:

Harmonie Vorden viert feest met 'Diep Triest'

VORDEN - Het is alweer ruim vijf jaar geleden dat Harmonie Vorden ontstaan is uit een fusie van de twee Vordense harmonieorkesten. In 2012 een spannende en grote stap naar een toekomstbestendige muziekvereniging, deze stap is perfect verlopen en daarom willen de leden het eerste lustrum niet stilletjes voorbij laten gaan maar vieren met een muzikaal feest. De leden nodigen iedereen uit dit vijfjarig bestaan te komen vieren met muzikaal 'verjaardagsfeest' in Sporthal 't Jebbink op zaterdagavond 7 april.

Om goed uit te pakken is de samenwerking gezocht me met band 'Diep Triest'. En, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, staan zij garant voor een geweldige vrolijke muzikale show. Het programma bestaat uit een enorme lijst Nederlandstalige hits zoals Malle Babbe van Rob de Nijs, Zij gelooft in mij, Viva Espana, Mexico (van de enige echte Zangeres zonder naam), een LUV medley en nog veel meer.

Het orkest, onder leiding van de enthousiaste dirigent Nikki Kleijsen, vindt dat het tijd is om de stoelen aan de kant te schuiven en het publiek onder het genot van een drankje te laten swingen, zingen, dansen en ruimte te geven voor een polonaise. Het muziekspektakel met Diep Triest start 7 april om 20.00 uur en bestaat uit twee blokken samen met Harmonie en als afsluiter zal Diep Triest een knallende afterparty verzorgen. Er is tijdens deze avond een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Kaarten à 10 euro zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Vorden of te reserveren via info@harmonievorden.nl. En, mits niet uitverkocht, zijn er kaarten te koop bij de entree.