Ratti 2 met het nieuwe tenue van sponsor Café Uenk. Foto: PR
Ratti 2 met het nieuwe tenue van sponsor Café Uenk. Foto: PR Foto:

Struinen op het platteland

WICHMOND - Op zondag 8 april organiseert de ZWO-ccomissie (Zending Werelddiaconaat Ontwikkelingssamenwerking) van de PKN kerk te Wichmond een wandeling met als thema 'Struinen op het platteland'. Er wordt een route gelopen waarbij we af en toe van de bekende wandelpaden afwijken. De start is bij de Pastorie Dorpsstraat 16 in Wichmond tussen 12.00 uur en 13.30 uur. Er kan 5 of 9 kilometer worden gelopen en er is een pauze bij Camping de Warnstee. Daar wordt men ontvangen door het A Capella koor van de PKN kerk van Wichmond. Vanaf de camping kan men ook een stukje meerijden op een Jan Plezier. De kosten zijn drie euro per persoon, kinderen gratis, en de opbrengst is voor de voedselbank.


Arjan Treuren bij De Schakel

WILDENBORCH - Zondagmorgen 8 april om 10.00 uur zal Arjan Treuren uit Apeldoorn spreken in de kapel De Wildenborch, Kapelweg 1 in de Wildenborch, bij Christengemeente De Schakel. Iedereen is van harte welkom.

Er zullen weer een aantal liederen worden gezongen onder muzikale begeleiding. Na deze bijeenkomst is er gelegenheid om in gesprek te komen met Arjan Treuren onder het genot van een kopje koffie of thee. Wie graag aanwezig wil zijn, maar geen vervoer heeft, kan zich melden via telefoon of e-mail. Dan wordt ervoor gezorgd dat u opgehaald wordt.


deschakel2017@hotmail.com

0575-552809 / 06-29226380 / 06-11464043


Heropening Theetuin

VIERAKKER - Afgelopen zondag werd Theetuin Vierakker heropend, nadat de afgelopen periode een grootse verbouwing werd uitgevoerd. Aan de achterkant van de voormalig maalderij werd een bijna twintig meter lange serre gebouwd. Zo'n driehonderd gasten vierden zondag, samen met eigenaren Bart Hiddinga en Rikjan Omvlee, de heropening die ook gelijk de start van het nieuwe seizoen betekende. Bart Hiddinga: "Het was een fantastische dag, en superfijn om dat met zoveel mensen samen te mogen beleven. Een verbouwing kost toch altijd veel energie, vooral de laatste dagen als je tegen de deadline aan moet werken. Dit was een mooie afsluiting van die periode, en het begin van een nieuwe fase van de theetuin."


Ratti 2 zaterdag in het nieuw

KRANENBURG - Afgelopen zaterdag heeft Ratti 2 zaterdag het nieuwe tenue en de tassen officieel in ontvangst genomen. Het complete tenue is door Café Uenk gesponsord en de nieuwe tassen zijn door Stal aan het Enzerinck aangeboden. Als dank hebben de sponsoren een mooie bos bloemen ontvangen van sv Ratti. Het team is zeer content over het nieuwe outfit.


Ratti 2 met de tassen van sponsor Stal aan het Enzerinck. Foto: PR