Walking Football voor iedereen

KEIJENBORG - Afgelopen weken is door een samenwerking tussen V en AV Pax, SV Keijenburgse Boys, Ouderenfonds en de combinatiefunctionarissen van de gemeente Bronckhorst het Walking Football opgestart. De drie proeftrainingen, door Jeroen Burghout gegeven, werden goed bezocht. Tijdens de trainingen is gebleken dat Walking Football voor iedereen geschikt is.

Man, vrouw, wel of geen voetbalervaring. Iedereen kan meedoen naar zijn of haar eigen vermogen. Walking Football is naast een partijtje voetballen, ook behendigheid, lenigheid en conditietraining. De leeftijdsgrens ligt op ongeveer 60+. De groep die de proeftrainingen gevolgd heeft, is zo enthousiast dat deze wekelijks door gaat. Maar de groepsleden zoeken wel versterking.

Op vrijdagmorgen 1 juni om 10.00 uur is er weer een training gepland op de velden van de Keijenburgse Boys. Er wordt gestart met een kop koffie. Trek makkelijke kleding (of trainingspak/broek) en sport/voetbalschoenen aan en doe mee. Eerst alleen kijken kan uiteraard ook.

Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst. Dit kan door een mailtje te sturen.


k.tenheggeler@bronckhorst.nl