V.l.n.r. Marjan Koffeman, Wilbert Grotenhuys en Annerieke Overvelde. Foto: PR
V.l.n.r. Marjan Koffeman, Wilbert Grotenhuys en Annerieke Overvelde. Foto: PR Foto:

Statiegeldactie AH in juli voor
Vordense stichting Every boy & girl

VORDEN - Dankzij Wilbert Grotenhuys van Albert Heijn Vorden, is de Vordense Stichting Every boy & girl de hele maand juli het goede doel van de statiegeldactie van AH. Dat betekent dat men, door op de gele statiegeldknop te drukken, het werk van de stichting steunt. Dankzij deze bijdragen kunnen onder andere materialen worden aangeschaft en kunnen de producten worden verstuurd naar de plaats van bestemming.

Every boy & girl werd begin dit jaar opgericht door Marjan Koffeman. Het uitgangspunt van de stichting is een win-win situatie: vrijwilligers in de Achterhoek die het leuk vinden om te handwerken, doen dit voor de allerarmste kinderen waar ook ter wereld. Voor kinderen in warme landen worden broekjes, jurkjes, rugtasjes en knuffels genaaid en voor kinderen in koude landen worden zoal sjaals, mutsen, sokken, truien en dekentjes gebreid en gehaakt.

Stichting Every boy & girl dankt iedereen bij voorbaat hartelijk voor de statiegelddonatie en zij dankt Wilbert Grotenhuys van Albert Heijn Vorden voor het feit dat hij dit mogelijk maakt.