Tweede editie Jebbink Beach

Vorden – Na het succes van vorig jaar wordt het Jebbink Beachvolleybaltoernooi dit jaar opnieuw georganiseerd. In het weekend van 7 en 8 juli wordt opnieuw gevolleybald op het zand voor de deur van de sporthal.

Op zaterdag 7 juli wordt er gestart met een toernooi voor de jeugd. Rond de middag wordt het tijd voor de senioren. Er is een recreatieve poule en twee competitieve poules, waarvan één voor de heren en één voor de dames. 's Avonds wordt de dag feestelijk afgesloten door de dj's van Party Paradise. Iedereen is welkom bij dit feestje aan te sluiten voor een drankje en een dansje.

Zondag 8 juli begint de dag met een clinic georganiseerd door volleybalvereniging Dash. 's Middags wordt er wederom door de senioren gespeeld. Op zondag zijn er ook zijn er drie poules, hetzelfde vormgegeven als op de zaterdagmiddag. Ook zijn er verschillende activiteiten voor kinderen en kan men terecht voor een hapje, een drankje, gezelligheid rondom de velden en hopelijk mooi weer. De organisatie van Jebbink Beach hoopt op een geslaagd weekend.


Lekker Bezig Festival

HENGELO - Op zaterdag 7 juli van 10.00 tot 16.00 uur wordt het festival 'Lekker Bezig' in Park de Bleijke gehouden. Lekker Bezig is een project van de gemeente om inwoners te stimuleren tot een gezonde leefstijl. Er zullen zo'n 15 kramen in het park zijn, verschillende activiteiten en er is een bandje. Ook Stichting Park de Bleijke is van de partij met een kraam en vieren hun lustrum (2013-2018) van het Cool Nature Park en van Stichting Park de Bleijke.