Stichting Hulp Haïti heeft hulp nodig in Haïti

HENGELO - De Diaconie Protestantse Kerk Hengelo steunt al jaren een project in Haïti, voornamelijk met gelden vanuit de collectes en met extra giften. Maar geld alleen is niet voldoende, want er is ook behoefte aan helpende handen in Haïti zelf. Daarover vindt zaterdag 1 september een informatiedag plaats in Driel. Initiatiefnemer van de Stichting Hulp Haiti, Rob Hulshuizen, komt dan over naar Nederland omt zelf informatie en uitleg te geven.

Er is op verschillende vlakken behoefte aan hulp in Haïti. Zo zijn er monteurs, technische mensen voor water en elektra en tegelzetters nodig, maar ook medici en onderwijzer(es). Dus wie graag iets voor een ander wil betekenen, daar iets op wil bouwen en ervaring wil opdoen in het buitenland is van harte welkom.
Meer informatie is te vinden op de website of via contact met Rob van de Harst, secretaris van Stichting Hulp Haïti, via info@hulp-haiti.nl of 026 - 4743541. Voor algemene informatie kan men contact opnemen met Mimi Garrits 0575-463568, namens de Diaconie Hengelo Gld.


www.hulp-haiti.nl