Het Spiek in Vierakker vormt het decor voor het theaterspektakel. Foto: PR
Het Spiek in Vierakker vormt het decor voor het theaterspektakel. Foto: PR Foto:

Theater in de openlucht zoekt helpers én talent

VIERAKKER/WICHMOND – Het Oranje Comité Vierakker-Wichmond bestaat in 2019 een eeuw. Om dit te vieren vindt er op 31 mei en 1 en 2 juni 2019 een groots spektakel plaats: theater in de openlucht. Een theaterspel met, door en voor alle inwoners van de woongemeenschap. De organisatie kan nog wel wat hulp gebruiken.

Het Spiek in Vierakker vormt het sfeervolle decor voor het theaterstuk dat gaat over de keten van de schutterskoning. In diverse akten passeren lokale anekdoten en andere hilarische zaken uit het verre en recente verleden de revue. Het schrijverscollectief heeft het script vrijwel klaar. En de decorbouwers, kostuummakers, fondsenwervers en tal van andere werkgroepen zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Maar er is nog genoeg te doen.

Meehelpen?
Wie mee wil helpen bij de voorbereidingen kan zich aanmelden voor één van de werkgroepen. Maar de organisatie is ook op zoek naar acteer- en muziektalenten. Hiervoor wordt een 'talentenjacht' gehouden op 11 september, 'WiVi got talent'. Ook mensen die niet zeker weten of ze wel talent hebben, maar die het leuk lijkt om mee te doen, worden opgeroepen zich aan te melden.

Aanmelden voor een werkgroep en/of de 'talentenjacht' kan via mail. Kijk voor meer informatie op de website.


jubileumvw@gmail.com

www.theaterindeopenlucht.nl