Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Donderdag 11 oktober vindt de eerste speelavond van topintegraal laddercompetitie gehouden. Er deden 36 paren mee en er werd gespeeld in drie lijnen.

Lijn A. 1. Hennie van Druten en Gonnie Hulleman 59,17%; 2. Joke Damveld en Hans Oldhoven 57,50% en 3. An Wortel en Paul Niks 54,58%. Lijn B. 1. Henny Deunk en Wil Matser 65,25%; 2. Annelies Schröder en Jan Rondeel 59,67% en 3. Irene Lichtenberg en Theo Schoenaker 58,25%. Lijn C. 1. Leni Lamers en Tiny Kleinreesink 66,25%; 2. Hermien Koenders en Mies van Zadelhoff 60,00% en 3. Ria Jansen en Rikie Scheers 57,08%.

Op donderdag 18 oktober begint de eerste speelavond van de tweede ronde. Afmelden minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via telefoon.


06 - 251 983 29


Oliebollen eten voor behoud van monument

HENGELO - Het is traditie: eind oktober houden de Vrienden van de Hengelose Remigiuskerk een oliebollenactie. Twee dagen lang (zo lang de voorraad strekt) zijn er vanaf 08.00 uur op drie locaties (Albert Heijn, Plus en Kerkstraat 15) verse oliebollen te koop. De opbrengst gaat naar de Remigiuskerk.

De Vrienden van de Remigiuskerk staan los van de Protestantse Gemeente van Hengelo. Chris Lubbers, meesterbakker van de Vrienden van de Hengelose Remigiuskerk: "Natuurlijk hebben we nauw contact, maar wij als Vrienden hebben geen religieuze doelstelling of taak. Wij zijn er voor het behoud van dit prachtige monument voor de héle gemeenschap. Dat doen we allereerst door het organiseren van culturele evenementen waar veel mensen op af komen."

Hij vervolgt: "Onze donateurs en vrijwilligers zijn onze Vrienden, zij maken ons werk mogelijk," aldus Lubbers. 'We krijgen ook geld binnen door deze oliebollenactie. Al ons geld wordt besteed aan concerten en activiteiten en regelmatig wat extra's voor het interieur en onderhoud van de kerk." Voor meer informatie over de besteding van de opbrengsten, zie de website.


www.vrienden hengeloseremigiuskerk.nl