Evenement mogelijk dankzij medewerking van diverse partijen

VORDEN - Het is de 55ste keer dat de VAMC het organiseert. In 2008 werd er samen met de HAMOVE uit Hengelo en de ZAMC te Zelhem nog een Europees kampioenschap Enduro georganiseerd. De VAMC vond het tijd dat er weer een finalewedstrijd in de gemeente Bronckhorst gereden moest worden.

Het bestuur onder leiding van Johannes van Kempen kreeg afgelopen jaar van de Koninklijke Nederlandse Motorbond (KNMV) de toezegging om de wedstrijd te organiseren. In het verleden werd de kampioensrit al vijf keer eerder georganiseerd: in 1969, 1979, 1990, 2000 en 2004. De laatste ONK enduro kampioensrit was ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de KNMV. Deze wedstrijd werd samen met de HAMOVE en ZAMC georganiseerd.

Zonder de medewerking van grondeigenaren, vrijwilligers, sponsoren, EHBO en overheidsinstellingen zoals gemeente, provincie, Gelderslandschap, het Waterschap en andere betrokken, zou het niet mogelijk zijn om dit evenement te organiseren. De VAMC is dan ook dankbaar voor alle steun die ze krijgen. Voor verdere informatie, zie de websites.


www.vamc.nl

www.enduro.nl


Nacht van de Nacht

Vervolg van voorpagina

VORDEN - De muziek en zang wordt verzorgd door 'Colorful Music' onder begeleiding van Wieteke Schotsman. Ouders kunnen bij de kraam van De Rotonde iets te drinken kopen. Lampionnen en verlichting zijn ter plekke te koop. Het programma is ongeveer 21.30 uur afgelopen. De deelname is gratis. Deze avond wordt mogelijk gemaakt door Achterhoek Nieuws, Natuurmonumenten, Vordense Ondernemers Vereniging. Voor meer informatie, neem contact op met Bruna Vorden.


0575 - 553 100


Wetenschap van het lachen

VORDEN - Vorden - De maandelijkse avond van Vrouwen van Nu afdeling Vorden wordt gehouden op woensdag 17 oktober om 19.45 uur in De Herberg. Alida van Leeuwen is in 1993 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in de gelotologie, oftewel de wetenschap van het lachen. Zij komt de avond verzorgen. De koffie en thee worden verzorgd door de contactgroep van Hennie Silvold.


www.vrouwenvannu.nl/vorden


Gospelkoor luistert kerkdienst op

WICHMOND - Het gospelkoor Inspiration uit Vorden zal zondag 21 oktober mooie muzikale bijdragen leveren aan de kerkdienst van de Protestantse kerk te Wichmond, aan de Dorpstraat. De dienst begint om 10.00 uur. Na de dienst is er voor iedereen gratis koffie/thee/limonade. Iedereen is welkom!