Wanneer Cleo Vlogman opnieuw te zien is in een van The Battles uitzendingen van The Voice of Holland is nog onbekend. Foto: Ray Depatti
Wanneer Cleo Vlogman opnieuw te zien is in een van The Battles uitzendingen van The Voice of Holland is nog onbekend. Foto: Ray Depatti

Cleo gaat aan de slag als zangdocent

'Om je boterham in de muziek te verdienen moet je van goeden huize komen'

Vervolg van voorpagina

VORDEN - Toen Cleo besloot de muziek in te gaan, koos ze voor de opleiding 'Ondernemend Artiest' aan het ROC in Almelo. "Maar om je boterham in de muziek te verdienen moet je van goeden huize komen", kwam ze na haar afgeronde opleiding tot de conclusie. "Ik werk momenteel als parttimer bij de Hema in Vorden. Maar binnenkort verhuis ik met mijn vriend Axel, die uit Denekamp komt, naar Enschede waar ik me als zangdocent wil gaan opwerpen."

2018 is in alle opzichten dan ook een spannend jaar voor Cleo Vlogman, want naast veranderingen in haar privé situatie en de deelname aan The Voice of Holland, bracht ze begin dit jaar ook haar eerste album uit. Het album is getiteld 'Lets Glide' en werd onder de vlag van haar muzikale bedrijf Cleo-Music uitgebracht waarmee zo ook als band in verschillende samenstellingen optreedt.

Live
Wanneer Cleo Vlogman opnieuw te zien is in een van de battles uitzendingen van The Voice of Holland is nog onbekend. Wel bekend is dat ze op zaterdag 15 december live met haar band Cleo Music te zien en te horen zal zijn tijdens WinterWonderland dat in het Lochemse openluchttheater De Zandkuil plaatsvindt. Vorden zal nog even moeten wachten voor een live optreden. Maar dat zal ongetwijfeld op korte termijn veranderen nu ze zo in de 'picture' staat.