Kranenburgse Kerstfair

KRANENBURG - Op zondag 9 december houdt het Kranenburgs Belang de jaarlijkse kerstfair aan de Ruurloseweg 101, naast het Heiligbeeldenmuseum. De fair is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Er zijn verschillende gezellig verlichte kraampjes met allerlei creatieve invullingen. Koud hoef je niet te worden want de houtvuren branden en de chocolademelk of glühwein wordt misschien wel ingeschonken door de echte Kerstman. Hohoho, met de kerstmuziek en midwinterhoorn is het echt kerst.

Van 14.00 tot 16.00 uur zal het koor 'Schouder aan Schouder' uit Ruurlo kerstliederen ter gehore brengen. Ook kun je een bezoek brengen aan het Heiligenbeeldenmuseum dat open is met een nieuwe tentoonstelling van kerststallen.

Voor wie wat beweging wil is er een kerstwandeling, georganiseerd door het Kranenburgs Belang. De route is ongeveer 9 kilometer met een pauze en versnapering onderweg. Starten kan tussen 13.00 en 14.00 uur bij het beginpunt op de kerstfair.


'Zoals verwacht loopt alles anders'

VORDEN - Christengemeente De Schakel uit Vorden organiseert in samenwerking met Songbirds of Passage, een muziektheatervoorstelling over leven in vrijheid op zaterdagmiddag 8 december in Kapel De Wildenborch aan de Kapelweg 1 in Vorden. Aanvang 14.00 uur, de deuren van de kapel staan vanaf 13.30 uur open. De toegang is gratis.

Songbirds of Passage is een creatief reisgezelschap bestaande uit twee stellen die beiden wonen en leven in een camper en door Afrika en Europa hebben getrokken. De inzichten die zij tijdens hun reis hebben verkregen zijn verwerkt in een speciaal voor Nederland gemaakte voorstelling. Songbirds of Passage neemt ons mee op reis!
'Zoals verwacht loopt alles anders' is een persoonlijke voorstelling met humor, vrolijke zelfgeschreven liedjes, dans, authentieke reisbeelden en kwetsbare teksten om mensen te inspireren en uit te dagen na te denken over het thema vrijheid.


Gezocht nieuwe volleybaldame

WICHMOND – Volleybalteam Socii mix 1 zoekt een nieuwe dame.

Het team speelt competitie bij NeVoBo recreanten en traint en speelt op woensdagavond.

Wie vroeger heeft gevolleybald of zin heeft om een balletje te slaan, kan telefonisch contact opnemen met aanvoerder Emiel.


06-417 30 517