Oliebollenactie Harmonie Vorden

VORDEN - Harmonie Vorden organiseert op vrijdag 7 en zaterdag 8 december voor de drieënveertigste keer de jaarlijkse oliebollenactie en worden huis-aan-huis verkocht door de leden.

De verkoop van de oliebollen door Harmonie Vorden vindt plaats op vrijdagmiddag -en avond en de zaterdagmorgen. Het bakken van de oliebollen gebeurd bij Bakkerij Joop. De opbrengst van de actie wordt onder andere besteed aan het opleiden van de jeugd. Een bestelling plaatsen kan tot donderdagavond 6 december via e-mail: info@harmonievorden.nl. Tevens is het mogelijk om vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur de oliebollen te kopen in het Kulturhus.


Kerst bij Oecumenische vrouwengroep

VIERAKKER - Samen met de seniorensoos houden wij op woensdag 12 december 2018 onze advent-kerstviering. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Sint Ludgerusgebouw aan de Vierakkersestraatweg 37 in Vierakker.

Een oecumenische koor zal op deze avond enkele liederen laten horen. Samen wordt er gezongen en naar een kerstverhaal en passende gedichten geluisterd. In de pauze is er verkoop van de gemaakte knutselartikelen en door vrijwilligers gebakken nieuwjaarsrolletjes. De opbrengst komt ten goede aan het project van de ZWO groep: het Nationaal Fonds Kinderhulp. Wij beginnen de avond om 19.00 uur, de deuren van de zaal zijn vanaf 18.30 uur open en gasten zijn van harte welkom.


Sint bij Zonnebloem in Wichmond

Kijk, daar zitten ze allemaal, in Wichmond in de Witmundi zaal, Van borstplaat en pepernoten, werd bij de koffie al genoten, De vloer vol kruidige noten, Zwarte Piet strooit met veel kabaal

Na de knecht kwam toen de baas, inderdaad, Sint Nicolaas Hij leidde zelf het bingo spel, kende de Nederlandse regels wel Van choco letter tot geurende douche gel, van vogelkooi tot glazen vaas

Met een goed en heerlijk hapje, met daarbij een smakelijk sapje Uit wijn, advocaat of groene bierfles, werd het een middag zonder stress De gasten vonden het een groot succes, en komen volgend jaar terug, dat snap je.