RAS-Café met Grote Winter Pubquiz

DOETINCHEM - Het RAS-Café, elke tweede donderdag van de maand in het sfeervolle kunstcafé van de Gruitpoort aan de Hofstraat 2 in Doetinchem is dé ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Rond 20.00 uur wordt altijd gestart met een pubquiz. Tijdens het RAS-Café op 13 december wordt De Grote Winter Pubquiz gespeeld. De avond begint met een inloop vanaf 19.30 uur, start pubquiz rond 20.00 uur, einde 23.00 uur.

Het RAS-Café (RondomAutismeSpectrum-Café) is een initiatief van RondomAutisme en staat voor een gezellig samenzijn met als doel nieuwe mensen ontmoeten door middel van gesprekken en activiteiten, informatie uitwisselen, problemen bespreken, gezellig een praatje maken of een spelletje doen. Het is bedoeld voor mensen met autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. Iedereen mag gerust iemand meenemen. De entree is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor alle liefhebbers is donderdagavond 13 december een extra lange Pubquiz met quizmaster Jaap van der Heiden en zijn assistente. Er wordt gequizd voor de eer en de wisselbeker. Introducés zijn van harte welkom.


www.rondomautisme.nl