Actiemarkt Vorden

VORDEN - Op vrijdag 14 december houdt de marktvereniging Vorden weer een actiemarkt. Bij de aankopen op de markt ontvangt men enveloppen, waarmee kans gemaakt kan worden op mooie prijzen. Bij de speciale kraam van de marktvereniging kan men zelf de prijs uitzoeken. Net zoals andere keren zijn er weer leuke en lekkere prijzen te krijgen.


Filmavond in Vorden

VORDEN - Deze week, donderdag 20 december, is het weer filmavond in Vorden.

Bibliotheek Vorden en Het Kulturhus hebben er voor gekozen om GEEN reclame voor de films in de media te maken. Dit is kosten sparend. Wel is het toegestaan om in de bibliotheek van Vorden aan te kondigen, welke film er vertoond gaat worden. Daar vind u ook het complete overzicht voor dit najaar. De avond begint om 20.00 uur in Het Kulturhus. Kaartjes voor de film zijn verkrijgbaar op de avond zelf in Het Kulturhus.

De kosten zijn 5 euro.


bibliotheekwestachterhoek.nl


Kleindierenshow Oneto Enschede

VORDEN - Leden van Pluimvee - en Konijnenvereniging hebben afgelopen weekend prachtige resultaten behaald op de Kleindierenshow Oneto in Enschede. Veel dieren zijn in de prijzen gevallen. Jeugdlid Femke Jansen werd kampioen bij de konijnen met een Hollander.

Uitslagen
Hoenders: Wyandotte Hoen: H. Berenpas 2xZG, 1xG; Dwerghoenders: Wyandottekriel: H. Berenpas 1xZG, 3xG, T. Zevenhoeken 3xZG, 1xG.
Serama's Serama: Catelijne Willemsen 3xZG, 1xG.
Konijnen: Witte Nieuw Zeelander: H. Bolwiender 3xF, 3xZG; Wener: H.J. Nijenhuis 3xF; Rode Nieuw Zeelander: G. Lenselink 3xF, 1xZG; Hollander: T.H. Janssen 3xF, 2xZG, E. Jansen 3xF, 1xZG, Femke Jansen 1xF, 1xZG, T. Zevenhoeken 2xF, 1xZG; Klein Zilver: S. Janssen 2xF, 6xZG, 1xG; Tan: W. Boersma 2xF, 4xZG en Rus: T.H. Janssen 2xZG.