Nieuwjaars-concert van Crescendo 2.0

HENGELO - Muziekvereniging Crescendo zal op 21 januari het nieuwe jaar muzikaal inluiden met een traditioneel nieuwjaarsconcert. Wat niet traditioneel is dit jaar, is het feit dat Crescendo buiten de dorpsgrenzen van Hengelo zal treden voor haar concerten. Daarom zullen zij op 21 januari het concert verzorgen bij het onlangs heropende restaurant De Heeren van Wolversveen.

Het concert zal starten om 15.00 uur 's middags en zal ongeveer en uur duren. Aansluitend is er de mogelijk om heerlijk te dineren. Ondernemer Michiel Brouwer en zijn team zorgen voor de culinaire noot deze dag. De zaal aan de Ruurloseweg 38 in Zelhem is geopend vanaf 14.00 uur. Supporters van Crescendo staan klaar met eigen gebakken wafels en er is Glühwein aanwezig.

Gebed voor de eenheid

HALLE - Op zondag 21 januari om 10.00 uur is er weer een gezamenlijke dienst van de raad van kerken Halle-Keijenborg-Zelhem in het kader van de week van het gebed voor de eenheid.

Dit jaar in Halle (Dorpsstraat 19). Het thema van de dienst is 'recht door zee', trompettist Fernando Soto zal zijn muzikale medewerking verlenen. Er is kindernevendienst en oppas en na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee.